Retur

Daca sunteti nemultumit de produsul comandat, sau acesta prezinta defecte de fabricatie, conform OUG NR.34/2014 PUTETI SOLICITA INLOCUIREA ACESTUIA SAU RETURNAREA CONTRAVALORII LUI IN TERMEN DE 14 ZILE LUCRATOARE DE LA PRIMIRE. Returnarea produsului o veti putea face dupa ce ne instiintati in scris despre intentia dvs la adresa contact@costumefitness.ro sau telefonic la nr 0721020101.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunţa la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului

Compania isi rezerva dreptul de a refuza returnarea acelor Produse care, prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi, dar fara a ne limita la : lenjeria intima sau costume de baie,produse care nu prezinta eticheta de retur, produse a caror cutie protectoare a fost deteriorata sau lipseste, produse care prezinta urme de uzura ,produse a caror etichete au fost indepartate ,etc.

Compania are obligatia de a rambursa contravaloarea Produsului in termen de maxim 30 de zile de la denuntarea Contractului, dar nu inainte de returnarea Produsului.

Prin exceptie, daca in urma returnarii Produsului se constata ca acesta a fost deteriorat si nu mai poate fi comercializat ca nou, Compania isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea Produsului. De asemenea, Compania poate refuza returnarea Produsului daca nu este returnat in ambalajul original intact.

Orice cheltuieli cu privire la livrarea retururilor, vor fi suportate de catre dumneavoastra.

Daca renuntarea la cumparare se va face in mod repetat, atunci va fi considerata un abuz, Compania rezervandu-si dreptul de a nu mai accepta comenzi ulterioare.

Pentru orice intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati pe adresa contact@costumefitness.ro sau la numarul de telefon 0721020101

ADRESA DE RETUR

Strada Gheorghe Lazar nr.4, et.1, ap.8 sector 1, Bucuresti


No products

To be determined Livrare
0 lei Total

Plateste